Kräftsallad med curry och äpple

Den här salladen hittade jag i en receptsamling med GI recept och eftersom maken älskar kräftstjärtar passar jag på att göra den när vi snabbt behöver få fram lite middag. Egentligen ska såsen blandas med kräftstjärtarna men jag lämnar det öppet till var och en att välja hur mycket sås man vill ha, eller maken med italienskt påbrå som hellre tar balsamvinäger på sin sallad. Jag skarvar lite med paprika också för det är gott och krispigt i sallad tycker jag.

600 g kräftstjärtar
2 äpplen
1 rödlök
150 g färsk broccoli
200 g isbergssallad
1 dl creme fraiche
2 msk majonäs
1 tsk curry
1 paprika

Hacka kräftstjärtarna och äpple grovt och löken fint. Bryt broccolin i små buketter och skär paprikan i bitar. Blanda allt i en skål. Tillsätt creme fraiche och majonnäs. Smaka av med curry. Lägg isbergssallad på tallrikarna och sedan kräft- och äppelcurryröran ovanpå.

Easy AdSense by Unreal