Pasta med kantareller och spenat

IMG_20190913_194022Fantastisk pasta att laga nu medan skogen fortfarande är full av dessa gula skönheter. Första gången vi åt det var det maken som lagade den, och vi fick goda vitsord fråntolvåringen som tillochmed tog en portion till. Att det går fort att laga den är också positivt.

Vi lagade med fryst spenat, och har ätit den med både färsk pasta och girandolemakaroner.

200 g kantareller IMG_20190913_193402
3 vitlöksklyftor
1 gul lök
1/2 kruka persilja
2 dl grädde
70 g babyspenat
Smör
Salt
Peppar
Parmesan

Koka pasta enlligt anvisning att servera till. Skala och finhacka lök och vitlök. Rensa kantareller. Hetta upp smör och fräs lök och kantareller på medelvärme ca 5 min. Slå på grädde och låt det koka ihop. Tillsätt spenat och persilja. Smaka av med salt och peppar, servera till pasta med parmesan

Easy AdSense by Unreal