Pastagratäng med kyckling

gratäng2Idag lagar maken och yngsta dottern mat. Vi får tortiglonigratäng med kyckling och broccoli. Det är så oerhört tacksamt att komma hem och maten står färdig på bordet. 

Den här är gjord på grillad kyckling så det går fort att göra, innehåller broccoli, riven ost och philadelphiaost samt färdig pastasås. Vi passar på att göra dubbelsats i en stor form så räcker det även för matlåda. Receptet är dock för 4-6 personer.

250g pennegratäng
1 grillad kyckling
2 förp tomatbaserad pastasås
300 g broccoli
2 tsk oregano
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
200 g philadelphiaost
1 dl mjölk
1 dl riven ost, gärna lagrad
sallad

Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan och blanda med köttet från kycklingen i en stor skål, häll på pastasåsen, broccolin och kryddorna. Lägg allt i en smord form. Rör ihop färskosten, mjölk och riven ost och häll över. Gratinera i ugn 20-25 minuter och servera med en sallad.

Easy AdSense by Unreal