Crèpes

Idag blir det en perfekt rest-rensare till lunch – crepes. Jag har både pannkakor och tacofärs kvar i kylen så det blir en perfekt ”röra” att rulla in pannkakan i. För lite extra krämigt och såsigt tar jag pepparsåsen från helgens grillning, blandar med lite creme fraiche och mixar med färsen. Lite ost och in i ugnen så är det snabbt ordnat lite mat. Jag tycker att crèpes är en bra lunch och man kan fylla den med vad man har hemma eller vad man tycker om. Annars finns det även färdiga stuvningar; svamp, skinka och blandningar om man vill göra det riktigt enkelt.

pannkakor
tacofärs
pepparsås (blå bands)
creme fraiche
ost

Jag öppnar pannkakorna, lägger en sträng med köttfärsen som jag redan innan har blandat med de övriga ingredienserna. Skivar en ostskiva och lägger i innan jag rullar ihop den och en skiva som jag lägger på pannkaksrullen. Ugnen sätter jag på 200 grader och klockan på ca tjugo minuter för att den ska bli genomvarm. Servera en liten sallad till eller någon grönsak.

Tips, här kan man ju fylla den med vad som helst och då kan man ju även göra det vegetariskt om man önskar.

Easy AdSense by Unreal