”Vinguide” på gång

Jag har under en längre tid tänkt uppdatera den delen av bloggen som handlar om vin, men det är först nu som jag känner att jag har tid för det. Nyligen lämnade jag in min avslutande uppsats i Organisation och ledarskap, en distansutbildning som jag började efter min föräldraledighet och kombinerade med arbetet, så det är lite som om att jag nu har ”sommarlov” att kunna göra lite mer som jag vill.

Tanken är att jag utifrån den flik som heter just ”Rödvin” i övre menyraden ska kunna göra olika grenar och fördjupa mig lite i druvor, vinlagar, framställning och de olika vinländerna vi brukar hålla oss till, för att sedan kunna fördjupa mig lite mer i vinets värld. Att notera dock är att jag är ingen expert, jag har ett stort intresse. Det handlar om ämnen som intresserar mig, men som även kommer göra att det känns betydligt mer intressant att testa nya viner.

För mig är det också intressant att lära mig lite mer om vilka viner/druvor som passar till vilken mat då det tenderar att skilja sig i smak på vinet beroende på vad man serverar det till.

Easy AdSense by Unreal