Alexandras studentbuffé

 

7Igår fick jag äran att laga en buffé för 40 personer till Alexandra som tog studenten. Vi hade vädret med oss och maten serverades hemma i deras trädgård. På buffén serverades pastasallad, potatissallad, kallskuret, kycklingspett, rabarberchutney och små snittar med räkor och kallrökt lax. Med Alexandras grekiska påbrå även grekisk sallad och tzatzikiBröd och efterrätt/tårta har Alexandra ordnat med själv, då hon dels arbetar extra på bageri och beställde tårtan dels ville baka själv.
65812

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1011Favoriterna på bordet som jag märkte var dels den hemgjorda rabarberchutneyn, där jag tidigare fått hämta rabarber i just samma trädgård som vi nu firade Alexandra, så riktigt närodlat. Tätt följt av lax-och räktårtan som jag gjort små portionsvänliga bitar av.

 

42

Banner

Easy AdSense by Unreal