Paolo´s Örebro

IMG_3533 Vi bor på Elite Stora Hotellet Örebro, och vägg i vägg, eller på hörnet till hotellet hittar denna underbara lilla restaurang. Vi kommer ganska sent, men det är absolut inga problem att hinna få mat och sitta i lugn och ro och äta färdigt.

Vi väljer varsin pizza. Jag beställer en Bresaola med tomat, mozzarella, bresaola, ruccola, purjolök, pinjenötter, parmesan och maken som gillar det lite starkt tar en Diavola med tomat, mozzarella, stark salami, oregano. Båda är riktigt goda och  vi delar till det en flaska vin från Valpoliciella, ett Ripasso vin. IMG_3532När man passerar utanför så känns det mer som ett café, men jag som läst om restaurangen för flera månader sedan har redan bestämt mig – det är här vi ska äta. Här finns även möjlighet att köpa olika italienska delikatesser över disk, så vi köper med oss en bit parmesan att ta med upp på rummet. Salamin vi vill ha är dessvärre slut.Här kan du även se lite bilder från restaurangens hyllor bakom disken.

Servisen på restaurangen är högklassig, även om det är mycket folk. Vi får vår mat snabbt och vinet får vi ta med oss direkt från beställningsdisken till vårt bord. Men det känns bara charmigt, det här är ett ställe jag rekommenderar och har vi möjlighet så kommer vi definitivt tillbaka.

IMG_3531

Easy AdSense by Unreal