Whiskey in the jar – Poznán

whiskey - kopiaVäl värt ett besök, både för atmosfären och den goda matens skulle är Whiskey in the jar, i Poznán (Polen). Vi var där i somras, men även nu i höstas då vi åkte på en romantikhelg. Den populära restaurangen är nu även öppnat en systerrestaurang, så på stora torget i stan finns nu två Whiskey in the jar.  Det är samma meny på båda, så det spelar ingen roll vilken man väljer. När vi kom nu så fick vi prova den nya, då den ”gamla” inte öppnade förrän två timmar senare. Här serveras hamburgare, ribs, plockbrickor, sallad, tillbehör och smörgåsar. Menyn är mycket tilltalande, både i det som serveras och för plånboken.whiskey3 - kopia

whiskey1 - kopiaHär finns fantastiska kycklingvingar och du kan själv välja vilken sås du vill ha på dem. Vi började med mojito och lite vingar (bild i toppen). Men dryckes menyn är trevlig och det finns nog en favorit för alla.

När vi kladdat färdigt med våra vingar, fortsätter vi i menyn genom att därefter testa varsin bricka och kunna plocka fritt från båda. det är rejält tilltaget så prisvärdheten finns även där, vi hade kunnat ta en och delat, men då vi inte har någon tid att passa, så sitter vi hellre kvar i godan ro och plockar. Personalen är trevlig och engelska fungerar perfekt.

whiskey5 - kopiawhiskey2 - kopia

Easy AdSense by Unreal