Latino Lounge

Fredag kväll och vi är barnlediga. Vi vill gärna gå ut och äta på tu man hand, men utan att ta oss in till stan. Vi passar därför på att testa Latino Lounge på Sollentunavägen. Det här är innan premiäröppningen så det är lugnt och trevligt. Fortfarande väder att sitta ute på altanen. Menyn är enkel men det finns även något för alla smaker. Vi känner oss nästan lite som kocken i Kniven mot strupen, när vi ber om att få in ”en av varje sort” från tapasmenyn. Men ska man provsmaka, så varför inte provsmaka allihop?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att ta in flera olika smårätter och dela är mycket vanligt i Medelhavsländerna. Något som jag också tycker att vi behöver mer av, komma varandra närmare. Här har vi också fått möjligheten att kombinera en mängd olika smaker. Till maten beställde vi in en flaska rött vin och avslutade sedan med både quesadillas och desert.

 

 

 

 

 

 

Jag tycker att även om vi både var mätta, nöjda och belåtna så skenade notan inte alls iväg. Det här är med andra ord ett ställe vi kommer att besöka fler gånger.

 

Latino Lounge hittar du på Sollentunavägen 133,  Sollentuna

08-444 52 79
De har både frukost, lunch, middag, catering och  söndagsbrunch mellan 12-16, under sommaren har de även grillbuffé vissa lördagar.
Easy AdSense by Unreal