Findus Green Deli, testet (Ratatouille)

Jag blev nyligen utvald att testa Findus Green Deli. När kupongen väl kom hem i brevlådan, var det bara att åka och hämta ut en påse. Sen bara komma på vad man ska äta den till, då den anses vara en ”sideorder”. Det fanns flera olika smaker att välja mellan, men mitt val landade på den Franska Ratatouillen. Jag tyckte den såg trevlig ut och där fanns bara grönsaker som vi brukar servera hemma hos oss.

Jag börjar med att värma upp olja i en wokpanna. Sedan häller jag i grönsakerna. Glatt överraskad att man verkligen ser vad för grönsaker som finns i blandningen. Det finns även små bitar som är fryst tomatsås/tomatpuré som sedan kommer att utgöra grunden för den tomatbaserade grönsaksröran.

Barnen är lite skeptiska, men ingen av dem kan låta bli att smaka när de får veta att det är samma mat som Remy lagar i filmen Råttatouille. De hade väl gärna sluppit squash i sin mat, men annars åt de och ville ha mer.

Enligt tillredningstips som finns på påsen ska grönsakerna värmas i en het panna i ca fyra minuter och efter halva tiden ska värmen sänkas till ungefär hälften.

Jag tyckte att det var ett gott tillbehör, möjligtvis lite salt men det är trevligt att man verkligen ser grönsakerna som är i grönsaksröran och att de smakar som de ska.

Easy AdSense by Unreal