Chili cheese

ostVi är med fritös, nu försöker vi komma på allt möjligt gott att göra med den. Premiärförsöket blev chili cheese, en fantastisk mumsbit. En av mina favoriter, så jag är jätteglad att kunna göra dem hemma nu till fredagsmyset, lördagsmyset också för den delen.

Eller alla dagar, när man är sugen på något riktigt gott, helt enkelt.

4 dl riven ostost6
4 msk philadelphia ost
2 äggulor
1 msk sambal oelek
1 msk hackad chili (santa maria har en bra variant)
salt
vitpeppar
2 msk fiber husk
cheddarost i tärningar (att gömma inne i)

ost4ost3Blanda ihop alla ingredienser utom cheddarosten. Ta en bit ost och göm runt osten. Hetta upp fritös till 190 grader, ta några i taget då de gärna lägger sig tätt ihop. Kör den 45 sekunder i fritösen. Häll av dem försiktigt och äta så fort de har en bra temperatur.

ost5ost2

Easy AdSense by Unreal