Pasta med kassler och senapssås

sall1En härlig sommarsallad med pasta, kassler och grönsaker som serveras med en god senapssås med vitlök. Den här rätten fanns med i den Linas Barnkasse som vi beställde. Vi gjorde i ordning allt och så serverade vi det i olika skålar så var och en fick ta själv av de grönsakerna som de tycker bäst om. Min erfarenhet är också att när vi gör så äter barnen dubbelt så mycket grönsaker än annars.

360 g pasta sall2
500 g kassler
1 gul paprika
1 ask körsbärstomater
200 g morötter
1 krispsallad
½ kruka persilja

senapssås:
2 dl gräddfil
1 msk senap
2 vitlöksklyftor
2 krm salt
2 krm svartpeppar

Koka pastan enligt förpackningen. Skär kassler i tunna strimlor, tärna paprikan och dela tomaterna i halvor. Blanda alla ingredienserna till såsen. Dela eller grovriv morötterna, dela salladen mindre och hacka persiljan. Antingen lägger du upp pastan på ett fat, blandar med kassler och grönsaker och strör persilja över, eller så serverar du så var och en kan ta själv.

Easy AdSense by Unreal