Kebabpaj

IMAG0372Vi firade halloween hemma hos min syster förra året och bjuds på Kebabpaj, jag hittade bilden i min mobil, så här kommer receptet också. Jättegott och det kommer vi definitivt att laga igen hemma hos oss då kebab är en favorit hos barnen. Det här är dock en paj gjort på köttfärs med kebabtillbehör.

Det är även som tacos, att man kan välja vilka grönsaker man vill ha till och så serveras även såser till.

 

3 dl vetemjölIMAG0374
125 g margarin
2 msk vatten

fyllning 1:
1 stor gul lök, hackad
500 g köttfärs
1 påse tacokryuddor
1½ dl vatten

fyllning 2:
4 tomater, hackade
6 feferoni, hackade
2 dl creme fraiche
2 msk majonnäs
1 krm vitpeppar
2 dl riven ost

Gör pajdegen först, låt den vila kallt medan du värmer ugnen och sedan förgrädda du den. Fyll pajskalet med fyllning1 och sedan med fyllning 2. Grädda i 15 minuter ca 200 grader. Servera till dina favoritgrönsaker.

 

 

 

 

 

Easy AdSense by Unreal