Malibudröm

IMG_2864Malibu ligger vid Stilla havet, mellan Los Angeles och Santa Barbara, och är känt för att vara en behaglig plats med fina sandstränder.Många skådespelare och andra som arbetar inom filmbranschen bor där och de flesta bor nära havet, vilket till stor del präglar Malibus karaktär.Men Malibu är även en likör med kokossmak, inte alla tycker om den utan förknippar kanske den med solkräm, men jag tycker att den är god. Allra godast om man blandar den med en apelsin- eller tropisk juice, eller som här då jag även fyllt på glaset med sprite.

Det finns många varianter av drinkar man kan göra som är Malibubaserade. Jag hittade till och med en hemsida men man behöver ha åldern inne för att ta del av innehållet. Du kan även av Malibu göra dig en god piña colada eller en mojito. Jag vet i alla fall att jag får ha den i fred hemma 🙂

Easy AdSense by Unreal