Choritzogratäng

Vi grillade korv till lunch igår och det blev några korvar över. För att ta resa på resterna passar jag idag på att göra en pastagratäng med den grillade korven. Jag kokar makaroner till, skär korven i bitar och blandar i en burk lätt creme fraiche, kryddar och ställer in i ugnen med lite riven ost.Pastagratänger är toppen för man kan verkligen göra det till en restfest och man kan göra underbart goda rätter av det. Jag förbereder och ställer in den i ugnen senare, så kan man även förberda till dagen efter.

makaronerIMG_3142
choritzo
creme fraiche
frysta örtkryddor
riven ost

Jag börjar att koka makaronerna, delar korven och blandar ihop tillsammans med creme fraiche och örtkryddorna. Därefter lägger jag ut allt i en ugnsform och river ost och lägger på. Formen ställer jag in i 200 grader ca 20-25 minuter.

IMG_3144

Easy AdSense by Unreal