Cannelloni med zucchini

IMG_2994Cannelloni är något vi gör emellanåt. Oftast har vi då köpt färdiga cannellonirör som vi fyllt med olika godsaker. Här kom det med färska lasagneplattor med matkassen från coop. Jag tyckte att de var jättegod, men på något sätt känns det som om det var för mycket pasta i dem.  De är riktigt matiga och mättande.

1 zucchiniIMG_2986
150 g philadelphiaost
250 g färska pastaplattor, 6 stycken
240 g skivad rökt skinka
420 g tomatsås, 1 burk
250 g mozzarella

Hyvla zucchinin på längden med en osthyvel. Bred philadelphiaosten på de färska pastaplattorna. Täck plattorna med zucchiniskivorna. Lägg den rökta skivade skinkan på zucchiniskivorna. 2 skivor skinka per pastaplatta.

IMG_2991Rulla ihop varje platta från kortsidan. Lägg rullarna i en oljad ugnsform med skarven neråt. Häll över 1 burk tomatsås. Välj tomatsås efter smak. Smula mozzarellaosten över tomatsåsen. Låt stå i mitten av ugnen på 200° i 20 minuter. Tips: Vill du hellre äta vegetariskt? Ta bort skinkan och bred på pesto.

IMG_2992

Easy AdSense by Unreal