Makaronipizza

Det här är en blandning av både makaronipudding och ugnspannkaka som jag hoppades skulle gå bra hem hos barnen. Perfekt och snabblagat när det är aktiviteter på agendan men även om de äter både makaronipudding och ugnspannkaka som det här är, så var det inte alla som gillade det. De är dock ett bra alternativ att ta lite av det man har hemma och fylla i långpannan.

4 dl snabbmakaroner
150 g riven ost
300 g rökt skinka
4 ägg
1 liter mjölk
2 tsk pizzakrydda
4 tomater
1 kruka sallad

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg de okokta makaronerna i en smord långpanna. Strö 1/3 över av osten och skinkan skuren i strimlor. Vispa samman mjölk, ägg, 1½ tsk salt, 1 krm svartpeppar och pizzakrydda och häll blandningen över makaronerna.

Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Skiva tomaterna, ta ut långpannan och lägg tomaterna över, strö sedan resten av den rivna osten ovanpå. Grädda ytterligare 15 minuter. Servera till salladen.

Easy AdSense by Unreal