Kebab med ris

En snabblagad favorit, kebab med ris, sallad och vitlökssås. Gott och enkelt att förbereda. Jag har här använt den kebabsplitt som går att hitta i frysdisken på affären och stekt det tillsammans med kebabkryddor, en kryddblandning av chili, spiskummin, svartpeppar, paprika, cayennepeppar, koriander, oregano, basilika, rosmarin, gul lök, vitlök. Jag tycker att det är bra med tacos och kebab för då plockar barnen i sig mycket grönsaker. Det passar både att äta till vardags, men är något vi brukar äta till helgen då vi kan sitta länge och umgås vid bordet.

Vin till maten: Vi dricker en Terrano Chianti Classico från 2009. Ett vin som systembolaget kategoriserar som kryddigt, med fruktig smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, pinjenötter, salvia och kakao. Ett prisvärt vin som kostar 89 kronor.

 

 

 

 

 

 

 

Easy AdSense by Unreal