Pasta är något som ofta står på menyn hemma hos oss, helst väljer vi Barilla. Det här är en enkel ihopslängd pastasås som vi åt till lunch på helgen. Det som är bra med pasta är just att man kan ta i stort sett vad man har hemma.
Jag hittade några karrékotletter i frysen och dessa fick bli grund för dagens pastasås, till det år vi Barilla Fusilli.
margarin att steka i
4-5 karrékotletter
1 rödlök
1 paprika
lite klippt gräslök
1½ msk köttfond
1 brk creme fraiche
Jag har enkelt bara skurit köttet i bitar, hackat löken och delat paprikan i mindre bitar. Därefter stekte jag allt tillsammans med gräslök, som jag alltid har färskfrusen i frysen. Därefter hällde jag på fonden. Jag lät sedan allt stå och puttra så köttet blir riktigt mört medan pastan koka. Strax innan pastan är klar häller jag i creme fraiche och låter allt bli varmt.