Vi gjorde för länge sedan Soppa Indienne, efter det har vi gjort med räkor och här även fläskfilé eller om du vill byta ut det mot kyckling. Det här är en smakrik rätt som passar både vardag och helg. Den går att göra starkare om man vill, och barnen tycker att det är gott.
600 gr fläskfilé
1 stor gul lök
1 grön paprika
1 stor tomat
färska champinjoner (efter smak)
smör
salt
peppar
2 dl crème fraiche
3 dl grädde
1 ½ msk kinesisk soja
2 tsk curry
2 msk konc. apelsinjuice
½ dl chilisås
½ dl mango chutney
1-2 krossade vitlöksklyftor
1-2 krm chilipeppar
Hacka paprikan, löken och tomaten. Skiva champinjonerna. Stek champinjonerna. Tag upp. Fräs paprika och lök. Blanda ned tomaten och svampen. Salta och peppra och bryn köttet. Lägg i grönsakerna. Tillsätt crème fraiche. Rör om och späd med grädde. Tillsätt övriga ingredienser. Låt det koka några min. Servera med pasta eller ris.