När vi gifte oss gjorde vi det med barnen, en bekant till familjen och brudens mor. Men vi vill ändå fira med vänner och familj så vid två olika tillställningar har vi nu middag med vännerna och sedan lunch med barnen och familjen nästa helg. Vi har valt att gå på tema kräftor och skaldjur och sedan grilla och börjar med att äta kräftor tillsammans med små ostpajer, aioli och en kall creme fraichesås. Till det har vi ett nybakat ljust bröd och smör. Varmrätten blir grillad entrecote med sallad, örtkryddat vitlöksbröd och en blandad sallad. Till det har vi två olika sorters såser. Efterrätten är ett citronhjärta med björnbär från egen trädgård och hallon som är en perfekt avslutning på en rejäl middag. Vi börjar med mousserande till förrätten, till middagen har vi Amarone vin med många trevliga smaker. Till kaffet serveras Baileys, konjak och Whiskey.
Förrätt
Kräftor
Havskräftor
Marinerade tigerräkor
Prästostpaj
Aioli
Romsås
Bröd
Grillad entrecote
Grillad Salciccia
Örtkryddat vitlöksbröd
Vallmostjärna
Sallad
Marinerade rädisor
Sweetchilisås
Efterrätt
Citronhjärtan med hallon och egenodlade björnbär
Dricka till maten
Mousserande vin
Amarone