Jag älskar Indiennerätterna vi ätit tidigare, soppa, räkor och fläskfilé och även den här med kyckling var underbart god. Blandningen av både curry och mango chutney som gör att kycklingen får en kryddig smak blandat med goda grönsaker. Jag har här valt att ha röd paprika, purjolök och champinjoner.
10 cm purjolök
2 röd paprikor
6 champinjoner
smör att steka i
ca 700 g kycklingfilé
1 msk curry
1 msk tomatpuré
1 dl mango chutney
2 dl creme fraiche
Jag börjar med att göra iordning grönsakerna och steker dem mjuka i lite smör, tillsätter sedan kycklingen och steker den. Därefter pudrar jag på curry, jag har valt den blandningen från Santa Maria som heter Mango Curry som jag använt flera gånger och gillar riktigt mycket. Jag låter curryn fräsa med innan jag tillsätter tomatpuré, mango chutney och slutligen creme fraiche.