Veckans mat v. 36 2012

Måndag: Lövbiff med bacon, haricots verts och balsamicosky
Tisdag: Korv med bröd
Onsdag: Fisk i ugn
Torsdag: Pannkaka
Fredag: Torpet, vi äter räksmörgås på Karlsson på taket i Västerås
Lördag: Barnlediga, hotellvistelse och restaurangbesök
Söndag: Wok från lokala

Veckans påse från Linas Matkasse innehåller liksom förra gången tre rätter med tre olika tillagningsnivåer. Redan torsdag veckan innan när mailet med menyn kommer så börjar jag längta, se att jag har vad som behövs hemma och därefter försöka förbereda resterande dagar av veckan. Den här veckan omfattar affärsresor för pappas del så det blir lite förberedd mat, (alternativt laga dagen innan så det bara går att värma) för att underlätta då jag inte är hemma förrän efter 18 om dagarna. Några av rätterna sparar vi till nästa vecka då det kom fryst.

Medel: Lövbiff med bacon, haricots verts och balsamicosky 657 kcal/port
Snabb: Getostgratinerad svamppizza med grillad paprika 615 kcal/port
Tuff: Gotländska färsbiffar med ugnsrostade rödbetor och kapris 632 kcal/port