Snabblagad Quesadilla med kalkon

Vi har tortillabröd kvar sedan tidigare tacos middag, så jag fyller dem med kalkon, paprika och ost och steker dem i lite olja. Ett perfekt och snabblagat sätt att ta vara på rester och snabbt få fram lite lunch. Här kan man välja att fylla dem med det man har hemma och det man själv tycker om, så kan man på ett effektivt sätt ta vara på sina rester. (Eller tillaga det som en middags/lunchrätt precis som det är.

Till lunch är vi två som äter, så det här blir då ett recept för två personer.

4 tortillabröd
2 msk philadelphiaost eller annan soft spread
6 skivor kalkon
½ dl riven ost
½ paprika
olja att steka i

Bred philadelphiaost på tortillabröden, strimla paprika och strö över, placera kalkonskivorna ovanpå och avsluta med riven ost. Lägg på det andra tortillabrödet. Stek i lite olja, tryck till tortillan så den smälter ihop i osten. Servera i skurna fjärdedelar till blandad sallad.