Vi avslutar veckan med kycklingspett som vi lägger i tortilla och gör en röra av mango chutney, philadelphiaost och curry. Det här är även en perfekt lunch när vi åker till torpet då vi förbereder och lägger maten i kylväskan. Där man även kan grilla spetten och värma upp dem på grillen. Receptet är för 6 personer
6 kycklingfiléer
1 dl Mango chutney
6 st tunnbröd (mjukt)/tortilla
sallat i kruka
1 gurka
6 ostskivor
100 g Philadelphiaost
1½ msk curry
salt
peppar
6 st träspett
Börja med att lägga spetten i blöt. Blanda sedan philadelphiaost, 3 msk mango chutney och currypulver, smaka av med lite salt och låt stå en stund. Dela kycklingfiléerna i bitar och trä upp på spett, stek i en panna i smör eller olja. Salta och peppra, pensla med mango chutney. Låt spetten svalna. Bred mango-curryröra på tunnbröden, lägg på ost, salladsblad och gurkstavar. Rulla ihop och vira in i smörgåspapper eller folie, förvara svalt.