Måndag: Canneloni Arrabbiata
Tisdag: Het fetaostsallad med risoni och grillad karré
Onsdag: Köttbullesoppa
Torsdag: Enkel fiskgratäng med Ajvar
Fredag: Hämtmat
Lördag: Choritzospett med kyckling och paprika
Söndag: Plockmat
Förra veckan upptäckte jag att förskolan har lagt om sin ”mall” på vilka de dagar de äter fisk, soppa etc så de ligger på våra ”fiskdagar” och ”soppdagar”. Jag har därför försökt att omarbeta vår mall så det passar med vad barnen får på förskolan. Annars är det en relativt vanlig vecka. Måndag är det valborgsmässoafton och vi tänkte gå och titta på brasan i området. Mamma jobbar vanlig dag men vi passar på att äta gott innan. Tisdagen, första maj är det röd dag och ledigt så vi hoppas på finväder för att först äta lunch och sen åka till torpet (yes… vi blev med torp i helgen som var vilket kommer att ge en ny utmaning – matlagning utan el och vatten i stugan) men fortsätter även att röja i huset, källaren och garaget inför nästa containern som kommer i slutet av veckan. Söndag har mamma konsert så då har vi gäster på middag som ska med och lyssna, därför passar vi på att göra lite plockmat så det passar flera olika smaker.