I somras lagade jag Cornflakesfisk, något som verkligen blev en favorit hos vår fyraåring. Här har jag utgått från samma recept men istället för att ha corn flakes har jag istället valt Rice Crisp och då har jag heller inte smulat sönder flingorna. Till fisken serverade jag kokt potatis och broccoli. Vi hade ingen sås till men jag skulle verkligen rekommendera en skagenröra, fiskburgarsås eller en crabbfishröra till.
2 pkt Hokifilé
4 dl rice crisp
1 dl ströbröd
1 tsk salt
1 dl klippt valfri ört
2 pressade vitlöksklyftor
3/4 dl flytande margarin
Jag börjar med att lägga de halvtinade fiskblocken i en ugnsform och skär dem i portionsbitar – eller något mindre så man hellre kan ta två än att inte orka äta upp. Ugnen sätter jag på 225 grader. Därefter blandar jag alla ingredienserna till toppingen i en form. Bred sedan det ovan på fisken. Ställ sedan in formen i 20 minuter.