veckans mat v. 18

Måndag: Pizza med mozzarella och ruccola
Tisdag: Potatis- och purjolökssoppa
Onsdag: Köttfärslimpa med katrinplommon
Torsdag: Ugnspannkaka
Fredag: Kyckling i balsamico och oreganosås
Lördag: Limespaghetti med bacon och fetaost/mamma konsert – Köttbullar och makaroner
Söndag: Grilla (marinerad fläskfilé)

Den här veckan hoppas vi kunna avsluta renoveringsprojektet i sovrummet. Målningen börjar ta fart och en fondvägg ska tapetseras. Mamma och barnen har kvällsaktiviteter och pappa ska försöka spendera lite tid i garaget.  Helgen avslutas med kalas för två av barnen och lördag kväll när mammas kör har vårkonsert med Pernilla Wahlgren. Mer och mer känns det svårt att planera veckans mat då vädret till och från tillåter till att grilla, men dagen efter är det kallt. Likaså är det nästan en omöjlighet att inte behöva flexa om man håller på att renovera eller är ute och letar byggmaterial eller åker till tippen för att sortera skräp. Kanske jag ska hålla mig till ”veckans mat” och lämna helgen öppen/inte skriva vilken dag maten som planeras ska ätas på?