Fisk med kokosmjölk är jättegott, det går fort att tillaga och alla barnen ville ha en extra portion.Det är ett gott betyg när man lagar mat. Den här fiskrätten är bra för du kan ta den sortens fisk du har hemma och du kan byta ut både kryddningen och grönsakerna som du vill.
400g hokifilé
1-2 röda paprikor
1 msk olja
1 brk kokosmjölk
1 påse tom kha kryddmix
2 brk bönor
ris och/eller bröd att servera till.
Halvtina, eller tina fisken helt. Dela det i fyra bitar. Strimla paprikan. Fräs den i olja på hög värme ett par minuter. Sänk värmen och tillsätt kokosmjölk och kryddmix och rör till mixen löst sig. Lägg i fisken och låt sjuda på svag värme under lock 5-7 minuter. Vänd bitarna efter halva tiden. Spola av bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt. Låt dem sedan putta med några minuter så de blir genomvarma. Servera med kokt ris och eller bröd.