För att förenkla i vardagen har jag gjort klart en korvgryta, eller stroganoff med morot, så det bara är att koka ris till när den ska ätas. Perfekt mat att ha klar i lagom stora burkar i frysen. Perfekt är okcå att man kan ha i det man har hemma och göra det som en k”orvgrytspyttipanna”. jag brukar vanligtvis ha lök, champinjoner och paprika i min korvstroganoff. När jag gör korvgrytor har jag i morot, palsternacka och andra rotfrukter.
falukorvlök
morot
salt
peppar
smör att steka i
tomatpuré alt tacosås
matlagningsgrädde
gott att ha i:
paprika
svamp
örter
äpple
Jag börjar med att steka lök och morot, därefter tillsätter jag korven. Därefter låter jag tomatpurén steka med lite samt saltar och peppra. Avslutningsvis låter jag allt stå och puttra en stund.
Till maten sen serverar jag ris eller pasta.