Här är en snabblagad pizza, som vi blev förvånansvärt överraskade över att det var så gott. Hemma hos oss är det dock inte lika populärt hos alla att äta svamp, främst för konsistensen av den, men här smakar det inte svamp utan den är istället sötad av honungen och får även en trevlig smak av svampen.Jag tycker även att det är trevligt med ett vegetariskt inslag i vardagen och att få använda Portobellosvampen i matlagningen.
300 g portobello
125 g champinjoner
2 msk olivolja
1 tsk torkad rosmarin
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 rödlök
1 brk grillad paprika
1 pkt pizzadeg
120 g getost
flytande honung
½ påse babyspenat
Sätt ugnen på 250 grader. Skär svamp i mindre bitar och stek den i olja och krydda med rosmarin, salt och peppar. Skär rödlök i klyftor och dela avrunnen, grillad paprika i bitar. Rulla ut pizzadegen på en plåt och fördela svamp, rödlök och paprika ovanpå. smula över getost och ringla på flytande honung. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. Toppa pizzan med babyspenat och servera.