Korvpuckar med bulgur

Det är egentligen en lite uppiffad falukorv. Pimp up your Falukorv så att säga, barnen älskar korv, men det innebär ju inte att den behöver vara stekt och serverad till potatismos varenda gång, eller i form av korvstroganoff.

Det här är enkelt att förbereda så det bara är att sätta på ugnen. Det går också väldigt fort att göra i ordning medan man väntar på att ugnen ska bli varm.

800 g Falukorv
3-4 tomater
1 dl creme fraiche
riven ost
klippt timjan

bulgur

Jag skär korven i 2½ cm tjocka skivor, tomaten i skivor och lägger en tomat på varje korvsnutt i gen ugnsform. Sedan avslutar jag med riven ost blandad med creme fraiche och lite klippt timjan. Värmer ugnen till 200 grader och ställer in i mitten av ugnen ca 20 minuter. Under tiden passar jag på att göra bulgur. Vi brukar använda hel bulgur som blir väldigt saftig.