Coleslaw

coleslawColeslaw, sallad av finstrimlad vitkål som blandats med majonnäs eller en dressing.Vill du kan du blanda i rivna morötter, rödkål, ananas eller äpple. Här har används både vitkål, morot och äpple.

Coleslaw används som ett tillbehör och serveras till mat som grillrätter, fish and chips eller friterad mat. Det läggs även ovanpå varmkorvar och grillade smörgåsar. Gott och står sig även ett par dagar i kylen. När jag gjorde i ordning, blandade jag även en pizzasallad

½ vitkålshuvud
1 morot
1 grönt äpple
1 dl creme fraiche
4 msk majonnäs
2 msk osötad senap
salt
svartpeppar

Strimla vitkålen, skala och riv moroten och tärna äpplet. Blanda creme fraiche, senap och majonnäs och krydda. Blanda med vitkålsblandningen och ställ den i kylen så den får dra till sig.

Easy AdSense by Unreal