Pannkaksfest

IMG_2223Sonen har till sitt sexsårskalas valt att han vill ha pannkaksfest för några av kompisarna på förskolan – eller PANGKAKSFEST som han själv skrev. Vi tycker att det är bättre att barnet har ett lagom stort kalas och brukar hålla oss till att man får bjuda så många barn som antal år man fyller. Sagt och gjort, tre flickor och tre pojkar väljer han att bjuda till kalaset.

När jag gör pannkakor till familjen brukar det inte räcka att jag gör på en liter mjölk, och för att barnen ska kunna äta utan att det tar slut passar vi på att köpa en låda färdiga pannkakor. Istället för att efter alla pannkakor servera tårta ger vi möjligheten att välja tillbehör till pannkakorna i form av både sylt, äppelmos, glass, grädde, maränger och strössel – så här är det riktig pannkaksfest.

IMG_2224IMG_2228

Easy AdSense by Unreal