Andra inspirationskassen – Linas matkasse

Idag kom andra kassen från Linas inspirationskasse, förväntansfulla så packar vi upp den och bläddrar fascinerat i den bifogade receptfoldern.

Dessvärre kommer vi att behöva avboka de två nästkommande leveranserna då pappa jobbar hela veckan i England och vi får hjälp att hämta vid förskola och hjälp att få fram lite mat. Veckan därefter vi ska få leverans är avbokad p.g.a  utlandsresa i samband med firandet av mammas födelsedag. Men vi kommer att få kassen igen i oktober och ser fram emot det.

Men i den här kassen ser vi ändå fram emot att få testa Lövbiff med bacon, haricots verts och balsamicosky, balsamvinäger som vi vanligtvis också brukar använda i sås till olika kötträtter. Getostgratinerad svamppizza med grillad paprika. Portobellosvamp har jag nog aldrig testat själv i matlagningen, så det ska bli spännande. Och sedan slutligen; Gotländska färsbiffar med ugnsrostade rödbetor och kapris. Kapris är nog ingen höjdare hos någon av oss här hemma, så den kommer nog dessvärre att stå oanvänd efter den här matlagningen. Men att ha getost i maten är spännande och ger en lite speciell smak.

Easy AdSense by Unreal