Sojastekt kyckling, wokgrönsaker och linguini

Kycklingfiléer med soja tillsammans med wokgrönsaker, linguinipasta och så avslutar jag med att hälla över lite hoisinsås. Perfekt middag som går snabbt att göra i ordning och som barnen tycker om. Wok är så tacksamt för man kan använda färdig påse med grönsaker, eller steka till grönsaker man har hemma. Till maten är det gott att äta cashewnötter till. Jag gjorde på 2 kycklingfiléer och även om jag bara räknar det till tre barn, så tror jag att det skulle räcka gott och väl till fyra personer eftersom man då kan skarva med mer grönsaker.

2 kycklingfiléer
salt
peppar
1 msk soja
wokgrönsaker
kokt linguini
1-2 msk hoisinsås

Koka linguini eller valfri pasta eller nudlar enligt förpackning. Skär kycklingfilén i små bitar och salta och peppra. Stek kycklingen i lite olja eller smör och häll på sojan så du steker den med soja. Woka grönsaker i lite olja och blanda sedan ner kycklingen i grönsakerna. Häll på lite hoisinsås och låt det blir varmt. Servera till pasta.

Easy AdSense by Unreal