Fiskgratäng med kräftstjärtar och broccoli

Fiskgratäng kan verkligen göras enkelt. Här har jag tagit pangasiusfiléer och tinat, förvällt broccoli, kräftstjärtar och sedan avslutat med en fisksås från Blå bands och gratinerat med lite ost i ugnen. Totalt tar det cirka 30 minuter att tillaga, varav ca 20 minuter i ugnen. Under tiden kokar jag ris och dukar.

600 g pangasiusfilé
1 brk kräftstjärtar
broccoli, mängd efter önskemål
1 påse fisksås (tillagas med vatten, mjölk och lite smör)
riven ost

Jag lägger först de tinade fiskfiléerna i en ugnsform, lägger på kräftstjärtar och broccoli. Därefter häller jag på fisksås och avslutar med lite riven ost. Formen ställer jag in i ugn på 200 grader och ställer tiden på ca 20 minuter. Se till att fisken är färdig genom att skära lite lätt i den. Under tiden passar jag på att koka ris och duka.

Easy AdSense by Unreal