Linguini med biff (smalmat)

Vi fortsätter med den smala linjen och med recept från Viktväktarnas ”Smala Italien”. Det här är ett trevligt recept att avsluta veckan med. Många goda smaker som blandar sig och en rätt som passar ypperligt med ett glas vin. Det är också ett bra recept där man kan ta de grönsaker man gillar bäst, eller det man har hemma. Originalreceptet motsvarar 8 ProPoints per portion.

140 g Linguini, fullkorn
2 tsk olivolja
500 g lövbiff
100 g champinjoner
2 msk vitlök, hackad
1 liten purjolök
1 stånd broccoli
1 morot
2 dl matlagningsgrädde
1 msk dijonsenap
2 msk färsk dragon, grovhackad.

Koka pastan enligt förpackningen. Strimla biffen, klyfta champinjonerna, strimla purjolöken, skär broccolin i små buketter och strimla moroten. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs köttet hastigt, ta upp det och lägg åt sidan. Stek grönsakerna. Blanda grädde, senap och dragon i kastrullen och låt det koka någon minut. Vänd sedan i pasta, grönsaker och kött, smaka av med salt, svartpeppar och eventuellt mer senap och dragon.

Easy AdSense by Unreal