Grillad pepparbiff

Vi passar återigen på att grilla. Idag har vi valt att grilla pepparbiff. Perfekt för det behöver man inte göra annat än att krydda kanterna och sen skära i lagom tjocka skivor. Till barnen har vi valt att servera grillad korvsnurra, men alla äter pommes barbeque, kryddade potatisrutor. Vi har även köpt en färdig sås från blå band, en pepparsås. Utöver det även en Mexicana grönsaksblandning med broccoli, majs och paprika.

Vi har valt att köpa en bit ryggbiff som vi kryddar med grovmalen svartpeppar som vi blandat ut med lite salt. Köttet skär vi sedan i cirka två centimetertjocka skivor som vi sedan grillar. Grilltiden varierar för vi vill båda ha vårt kött på olika sätt. Maken vill gärna ha det riktigt blodigt medan jag hellre äter det medium så det är lite lätt rosa inuti.

Easy AdSense by Unreal