Testpilot för Findus Green Deli

Idag fick jag ett mail, ”Hej och grattis, du har blivit utvald till testpilot för Findus Green Deli”. Jag tycker att det är jätteroligt att få prova nya ingredienser och produkter, och det finns ofta möjlighet att få testa något man tvekar till att köpa.

Nu är det bara och leta efter den i affären, invänta kupong och sedan ska jag presentera mina åsikter i Smartsons blogg där de vill veta;

1. Förväntningar – Dina förväntningar på produkten är intressanta. Det kan gälla utseende, funktioner eller något annat.

2. Första intrycket – Det första intrycket då du fått hem produkten är värdefulla i bloggen. Här ser vi gärna lite längre inlägg med bilder, som inte måste vara proffsiga.

3. Under testets gång – Under testets gång kan du göra flera inlägg som berör olika egenskaper hos produkten, gärna med bild och/eller video (via Youtube eller direkt i bloggen)

4. Slutomdöme – I slutet av testperioden vill vi gärna ha ditt slutomdöme om produkten som helhet. Är den köpvärd eller inte? Har dina förväntningar infriats eller överträffats?

Easy AdSense by Unreal