Korv med bröd – grillpremiären

Det är något speciellt med årets första grillning. Förra året skottade vi oss fram till grillen redan i februari, men nu blev premiärgrillningen först i april. Man hade lovat vackert väder, men så varmt som man sagt var det inte. Temperaturen hade nätt och jämt kämpat sig över nollan. Vi hade dock bestämt att vi skulle grilla så grillat blev det.

Årets första grill blev korv med bröd, där vi valde två sorters korvar. Jennys chili & baconkorv och klassiska hotdogs till barnen. Men ack, korven sprack!

Men vad gör det om korven är lite trasig, den ska ju ändå fördelas mindre i magen :).

Jag tycker att även om det först verkade vara en väldigt fet och flottig korv, ätupplevelsen var åt det hållet också. Det här är en korv som jag tror att vi kan tänka oss igen, men vi testar nog ett annat märke nästa gång för att leta efter en lite ”smalare” variant.

Det är en lite tjockare korv med en trevlig smak av chili. Vi hade till det grillade ett fritt val av ketchup, Jonnys senap, Kavli Gurkmajonäs och rostad lök.

 

Easy AdSense by Unreal