Grillad oxfilé med potatissallad och tillbehör

AnnandagPåsk grillar vi med vänner. De har tagit med sig köttet färdigmarinerat, så jag hoppas att jag får receptet på marinad, eller åtminstone ingredienserna till den. Till köttet gjorde jag en enkel variant av en potatissallad vi brukar äta många gånger under säsongen av färskpotatis. Nu blev den gjord av påsklunchens kokade potatis, och jag var tvungen att modifiera receptet något på grund av allergier och vad vi hade hemma.
Till köttet, förutom potatissalladen åt vi honungsglaserade morötter, en sallad med paprika och Knorrs 3 Peppers Sauce som har en kraftig och smakrik balans av fyllig svartpeppar och grädde. Det här gick hem hos alla barnen, även de som brukar knorra när det serveras kött eller vissa grönsaker.

Easy AdSense by Unreal